کنجد و ارده دو ماده غذایی مقوی و پرخاصیت هستند که در بسیاری از غذاها و دسرهای خوشمزه قابل استفادهاند. با این ترکیبات مغذی میتوان غذاها و شیرینیهایی سالم و خوشطعم تهیه کرد. در این مقاله، 5 دستور پخت ساده با کنجد و ارده را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید در کمترین زمان ممکن، غذاهایی بینظیر درست کنید.
۱. حریره ارده با شیره انگور
مواد لازم:
- ارده: ۲ قاشق غذاخوری
- شیره انگور: ۲ قاشق غذاخوری
- شیر: ۲ لیوان
- آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- شیر را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- آرد برنج را به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود.
- بعد از غلیظ شدن، ارده و شیره انگور را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- حریره را در کاسه سرو کنید و روی آن پودر دارچین بپاشید. این دسر گرم و مقوی، انتخابی عالی برای صبحانه یا عصرانه است.
۲. کباب کنجدی با گوشت چرخکرده
مواد لازم:
- گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
- پیاز رندهشده: ۱ عدد
- کنجد بوداده: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گوشت چرخکرده، پیاز رندهشده، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و ورز دهید.
- مخلوط را به صورت کبابهای کوچک درآورید و در کنجد بوداده بغلتانید تا سطح آن کاملاً پوشیده شود.
- کبابها را در تابه با کمی روغن سرخ کنید یا روی گریل بپزید.
- این کباب خوشمزه و سالم را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
۳. کوکی کنجدی خانگی
مواد لازم:
- آرد: ۱ لیوان
- شکر: ۱ لیوان
- تخممرغ: ۲ عدد
- روغن مایع: ۱/۲ لیوان
- کنجد: ۱/۲ لیوان
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- تخممرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کف کند.
- روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
- خمیر را به صورت توپهای کوچک درآورید و در کنجد بغلتانید.
- کوکیها را در سینی فر با کاغذ روغنی بچینید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
- این کوکیهای خوشمزه برای میانوعده یا پذیرایی مناسب هستند.
۴. سالاد ارده و سبزیجات
مواد لازم:
- ارده: ۳ قاشق غذاخوری
- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- خیار خردشده: ۲ عدد
- گوجهفرنگی خردشده: ۲ عدد
- هویج رندهشده: ۱ عدد
- کاهو خردشده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ارده، آبلیمو، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست آید.
- سبزیجات خردشده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
- سس ارده را به سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- این سالاد سالم و سبک را میتوانید به عنوان پیشغذا یا غذای اصلی میل کنید.
۵. حلوا ارده و کنجد
مواد لازم:
- ارده: ۱ لیوان
- آرد گندم: ۱ لیوان
- شکر: ۱/۲ لیوان
- آب: ۱ لیوان
- کره: ۱/۲ لیوان
- کنجد: برای تزئین
طرز تهیه:
- آرد گندم را در یک تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
- کره را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید.
- شکر را در آب حل کنید و روی حرارت بگذارید تا شربت درست شود.
- شربت را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید.
- ارده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا یکدست شود.
- حلوا را در ظرف مناسب بریزید و روی آن کنجد بپاشید.
جهت سفارش با ۰۹۲۲۲۹۰۹۶۸۶ تماس بگیرید
نتیجهگیری
با استفاده از کنجد و ارده میتوانید انواع غذاها و دسرهای سالم و خوشمزه تهیه کنید. این ترکیبات مغذی علاوه بر طعم دلپذیر، خواص بسیاری برای سلامت بدن دارند. دستورهای بالا راهی آسان برای گنجاندن این مواد مغذی در رژیم غذایی روزانه شما هستند. امتحان کنید و از طعم و فواید آنها لذت ببرید!
سلام بله با شماره 09222909686 تماس بگیرید.